Vi forhandler Toshiba-varmepumpe

Ser du etter Toshiba-varmepumpe? Multivarme i Tromsø har som en av de første leverandøren i Nord-Norge Toshiba-varmepumpe i sortimentet. Med en Toshiba-varmepumpe har du de beste kortene på hånden når du ønsker en funksjonell og driftsikker varmepumpe. Multivarme er en autorisert forhandler av Toshiba-varmepumpe med NOVAP-sertifisering og F-gass-godkjenning for arbeid på varmepumper. Vi er derfor det trygge valget når du ønsker å kjøpe Toshiba-varmepumpe.

Med en varmepumpe oppnår du betraktelig reduksjon av energiforbruket. Faktisk er det mulig å redusere energiforbruket med mellom 25% og 50%. Med andre ord er installasjon av varmepumpe noe som ikke bare bidrar til bedre privatøkonomi, men også til å bedre miljøet.

Vi sørger for rask installasjon


Multivarme er en varmepumpe-leverandør med høy yrkesstolthet. Det betyr raske leveringstider og kompetent installasjon. Med flere års erfaring innen kulde- og varmeteknikk har vi blitt en tungvekter i bransjen.

Våre løsninger kan tilpasses ulike behov - vi har kompetanse og kapasitet til å håndtere selv store oppdrag på området. For oss er det avgjørende å tilby løsninger som både imøtekommer dine behov og våre strenge kvalitetskriterier. Dette gjelder både løsninger med Toshiba-varmepumpe og våre andre merker i sortimentet.

Multivarme AS
Postadresse:
Postboks 2069
9266 Tromsø

Besøksadresse:
Karlsøyveien 16a
9015 Tromsø

Tlf: 99 41 60 00

E-post: post@multivarme.no
Web: www.multivarme.no

Åpningstider:
Normalt åpent mellom kl 09-15.
Kan periodevis være lukket.
Ring på forhånd for å være sikker på at vi er tilstede!
General-Logo
Toshiba Logo
F-gass logo