Attraktive priser på varmepumpe

Leter du etter gunstige priser på varmepumpe? Multivarme i Tromsø er valget når du ser etter en leverandør med attraktive priser på varmepumpe. På tross av våre gunstige priser på varmepumpe kan du alltid forvente produkter av høy kvalitet. Vi har nøye valgt ut sortimentet av varmepumper slik at du utelukkende finner varmepumper fra anerkjente produsenter. En måte å sikre oss størst mulig kvalitet på våre pumper er å benytte norske hovedimportører.

Selv om vi tilbyr attraktive priser på varmepumpe, er det produkter som tåler de tøffe værforholdene i Norge. I vårt brede sortiment av varmepumper finner du blant annet Toshiba, Panasonic og General. Dette er produsenter som lager driftsikre varmepumper av solide kvalitetsmaterialer. Er du i tvil om hvilken varmepumpe som passer for akkurat deg og dine behov bistår vi gjerne med vår solide kompetanse på området.

Vi dekker flere kommuner i Nord Norge


Multivarme holder til i Tromsø, men vi har også Karlsøy, Balsfjord, Storfjord og Lyngen som vårt primærområde. Vi tilstreber alltid løsninger i samsvar med de strengeste kvalitetskriteriene - uansett dine behov og ønsker. Med andre ord er Multivarme det trygge valget når du er på jakt etter gunstige priser på varmepumpe.

Multivarme AS
Postadresse:
Postboks 2069
9266 Tromsø

Besøksadresse:
Karlsøyveien 16a
9015 Tromsø

Tlf: 99 41 60 00

E-post: post@multivarme.no
Web: www.multivarme.no

Åpningstider:
Normalt åpent mellom kl 09-15.
Kan periodevis være lukket.
Ring på forhånd for å være sikker på at vi er tilstede!
General-Logo
Toshiba Logo
F-gass logo